Ne kujdesemi që ju të arrini në Destiancionin tuaj: Shpejt, Sigurt, Komod.

Rezervoni udhëtimin tuaj dhe ne ju garantojm që do të negeleni të kënaqur.

Senad Tours
Senad Tours
Linjat tona
Linjat Verore

  • Ohër - Strugë - Durrës
  • Ohër - Strugë - Tiranë
  • Ohër - Strugë - Vlorë
  • Ohër - Strugë - Sarandë

Udhëtime të Organizuara

  • Ohër - Strugë - Selanik
  • Ohër - Strugë - Durrës
  • Ohër - Strugë - Budvë
  • Ohër - Strugë - Tiranë

Fotogaleria
Rreth nesh

Senad Tours është njëra ndër kompanitë lider në rajon që ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve në destinacionet e dëshiruara.
Senad Tours u regjistrua si kompani për transport të udhëtarëve në vitin: 2001.

Në fillimin e saj ushtronte veprimtarin në Linjën Lokale: Veleshtë - Strugë - Veleshtë,

Në vitin 2003 fillon Linjën: Strugë - Tetovë - Strugë, dhe ghithashtu gjatë sezonit veror: Strugë - Durrës - Strugë.

Pas nji përvoje tanimë 10 vjecare, në vitin 2013 zgjerohet rrjeti i linjave.

Strugë - Ohër - Tetovë për çdo ditë në ora: 05:45, 07:45 dhe 18:00
Tetovë - Ohër - Strugë për çdo ditë në ora: 09:00, 13:00 dhe 16:00

Gjat sezonit veror: Prej 1 Qershorit deri më 30 Shtator

Strugë Durrës për çdo ditë: ora 05:00
Ohër Durrës për çdo ditë: ora 04:30
Strugë Vlorë për çdo ditë: ora 05:00
Ohër Vlorë për çdo ditë: ora 04:30
Strugë Sarandë për çdo ditë: ora 05:00
Ohër Sarandë për çdo ditë: ora 04:30

Durrës Strugë për çdo ditë: ora 15:00
Durrës Ohër për çdo ditë: ora 15:00
Vlorë Strugë për çdo ditë: ora 13:00
Vlorë Ohër për çdo ditë: ora 13:00
Sarandë Strugë për çdo ditë: ora 11:30
Sarandë Ohër për çdo ditë: ora 11:30

Fakti që për çdo vit Senad Tours ka zgjeruar rrjetin e linjave të udhëtimit dhe ka rritur numrin e automjeteve dhe shoferëve, vërteton që kjo kompani ka fituar besueshmëri tek pasagjerët.

Sinqeriteti dhe Respekti ndaj klientit është rregull i padiskutueshëm për Senad Tours-in.
Senad Tours tanimë numëron 8 Automjete Transporti:1 Autobus 34 Ulëse, 2 minibus 24 Ulëse, 2 Minibus 20 Ulëse, 1 Minibus 15 Ulëse, 1 Mercedes Vito 8 Ulëse dhe 1 VW Sharan 6 Ulëse.

Te ghitha automjetet janë të Klimatizuara dhe posedojnë komfort të klasit të lartë.

Legal Information

Senad Tours Dooel


Velesht
6334 Veleshta - Struga
Maqedonia e Veriut

Telefon: 00389 70 212 106

Telefon: 00389 70 641 302

Telefon: 00389 70 212 145

Pronar


Senad Zhuta

info@senadtours.com