Ние се грижиме да стигнете до вашата дестинација: Брзо, Безбедно, Удобно.

Резервирајте го своето патување, ние гарантираме дека ќе бидете задоволни.

Senad Tours
Senad Tours
Нашите линии
Летни линии

  • Охрид - Струга - Драч
  • Охрид - Струга - Тирана
  • Охрид - Струга - Валона
  • Охрид - Струга - Саранда

Организирани тури

  • Охрид - Струга - Солун
  • Охрид - Струга - Драч
  • Охрид - Струга - Будва
  • Охрид - Струга - Тирана

Галерија
Saranda Ohrid
>Vlora Ohrid
Ohrid Saranda
Ohrid Vlora
Ohrid Durres
Ohrid Tirana
Struga Saranda
Struga Vlora
Struga Durres
За нас

Сенад Турс е една од водечките компании во регионот што ја нуди услугата за превоз на патници во посакуваната дестинација.

Сенад Турс е регистрирана како компанија за превоз на патници во 2001 година.

На почетокот започнавме co активности во локалнata линија: Велешта - Струга - Велешта,

Во 2003 година започна линијаta: Струга - Тетово - Струга, а во текот на летната сезона, исто така: Струга - Драч - Струга.

По 10 години искуство, во 2013 година се проширува мрежата на линии.

Струга - Охрид - Тетово секој ден: 07:45 и 18:00
Тетово - Охрид - Струга секој ден: 09:00 и 16:00

За време на летната сезона, од 1 Јуни до 30 септември

Струга Драч секој ден: 05:00
Охрид Драч секој ден: 04:30
Струга Валона секој ден: 05:00
Охрид Валона секој ден: 04:30
Струга Саранда секој ден: 05:00
Охрид Саранда секој ден: 04:30

Драч Струга секој ден: 15:00
Драч Охрид секој ден: 15:00
Валона Струга секој ден: 13:00
Валона Охрид секој ден: 13:00
Саранда Струга секој ден: 11:30
Саранда Охрид секој ден: 11:30

Фактот што Сенад Турс ги прошири линиите и го зголеми бројот на возила и возачи, потврдува дека компанијата има стекнато доверба меѓу патниците.

Отвореноста и почитувањето на клиентите е несомнено правило за Сенад Турс.

Сенад Турс веќе брои 7 транспортни возила: 1 автобус 34 седишта, 2 минибус 24 седишта, 2 минибуси 20 седишта, 1 Микробус 15 седишта, 1 Мерцедес Вито 8 седишта и 1 VW Шаран 6 седишта.

Сите возила се климатизирани и поседуваат висококвалитетна удобност.

Legal Information

Сенад Турс Дооел


Село Велешта
6334 Велешта
Северна Македонија

Tелефон: 00389 70 212 106

Tелефон: 00389 70 641 302

Tелефон: 00389 70 212 145

Cопственик


Cенад Жута

info@senadtours.com